Plan een afspraak
Thuiswerken is een blijvertje. Zo werkt het!
18.09.2020

Thuiswerken? Zo werkt het!

Thuiswerken lijkt een blijvertje te worden: we verwachten ook als alles weer ‘normaal’ is nog steeds 2,4 dagen per week thuis te blijven werken. Dat blijkt uit een omvangrijke peiling van het Ministerie van I&W onder thuiswerkers. Hoe maak je thuiswerken voor je medewerkers zo makkelijk mogelijk? Sinds september is het nieuw landelijk platform Zowerkthet.nl live gegaan, vol gratis tips, tricks en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken. Je vindt hier ook een overzicht van vele mobiliteitscampagnes en regionale initiatieven, zoals ZO Bereikbaar.

Wil je meer weten over hoe andere organisaties in Amsterdam Zuidoost dit aanpakken en hoe je je mobiliteitsbeleid kan aanpassen op de nieuwe manier van werken, neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaar Marc van der Seijs.  Samen met jou kunnen we werken aan een duurzaam thuiswerkbeleid.