Plan een afspraak
Samen ontwikkelen we mooie oplossingen om een aantrekkelijk stedelijk centrum voor zowel inwoners, werknemers als bezoekers te realiseren.
19.09.2020

Word ook supporter van ZO Bereikbaar!

ZO Bereikbaar zoekt supporters! Bedrijven en organisaties die mee willen doen met het maken van een toekomstbestendige omslag op mobiliteit en bereikbaarheid in Amsterdam Zuidoost. Zij sluiten zich aan bij organisaties als de Johan Cruijff ArenA, gemeente Amsterdam en ING die hun steun al toezegden. Samen ontwikkelen we mooie oplossingen om een aantrekkelijk stedelijk centrum voor zowel inwoners, werknemers als bezoekers te realiseren. Een plek die optimaal bereikbaar is voor iedereen.

Wat biedt ZO Bereikbaar aan jou als supporter?

  • Gratis deskundig advies en ondersteuning van onze mobiliteitsmakelaar: is je mobiliteitsbeleid up-to-date? Van welke gesubsidieerde oplossingen kun je gebruikmaken?
  • Korting op diverse andere aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen, zoals 50% korting op een zakelijk e-deelfietsabonnement van Urbee.
  • Kant-en-klare communicatietoolkits, bijvoorbeeld om fietsen te stimuleren.
  • Kosteloos toegang tot ons bedrijvennetwerk met onder andere netwerkevenementen en expertsessies.
  • Een online en offline podium voor het delen van jouw ervaringen en kennis op het gebied van relaxed reizen.

Wat bied jij als supporter van ZO Bereikbaar?

  • Je onderschrijft onze ambitie: Amsterdam Zuidoost via groen en zorgeloos reizen optimaal bereikbaar maken voor iedereen.
  • Je formuleert je eigen bedrijfsambitie op dit gebied en deelt die met ons.
  • Je draagt ZO Bereikbaar ambassadeurs uit je organisatie aan die via onze social media kanalen hun ervaringen met ‘anders reizen’ delen.
  • Je host een keer een ZO Bereikbaar event binnen jouw organisatie.

Intentieverklaring thuiswerken

Samen met veel partijen in de Metropoolregio Amsterdam ondertekenden we de intentieverklaring om structureel meer thuis te werken, te werken met andere start- en eindtijden, en te zorgen voor meer spreiding over de verschillende modaliteiten.

Supporter zijn is gratis. Kom ook bij onze supportersclub! Bekijk wie je al voorgingen of neem direct contact op met onze mobiliteitsmakelaar Marc van der Seijs voor meer informatie en aanmelden.

Naar supporters