Hoe reis jij naar Zuidoost? Deel het met ons
19.03.2021

Word jij het gezicht van onze campagne?

ZO Bereikbaar heeft grote plannen om Amsterdam Zuidoost voor iedereen aantrekkelijk en bereikbaar te houden. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. We zoeken namelijk de reizigers van Zuidoost, mensen die voor hun werk reizen naar dit gebied. We zoeken jou om onze campagne “ZO reis ik” letterlijk een gezicht te geven met échte reisverhalen. Word jij één van de gezichten van onze campagne? Meld je aan en ontvang als dank een professionele portretfoto voor eigen gebruik!

Doe ook mee en deel je verhaal #zoreisik

We willen reizigers in Zuidoost laten zien die niet altijd met de auto reizen, maar ook op andere manieren reizen. Niet per se de atletische jonge goden die door weer en wind op de fiets stappen maar ook de bewuste thuiswerkers, de buiten-de-spits-reizigers en de e-bike overstappers. Want wat vaker slim en anders reizen is mogelijk voor iedereen: van alle leeftijden en achtergronden, voor forenzen, bezoekers en bewoners. Naast onze portretseries zoeken we ook mensen die voor specifieke campagnes, zoals onze e-bike campagne, op de foto te gaan. Door jouw #zoreisik verhaal te delen, inspireer je anderen om ook eens ZO anders te reizen.

Wat betekent dit voor jou?

Met eerlijke portretfotografie en pakkende quotes zetten we jou en andere bewuste reizigers van Zuidoost in het zonnetje. Online via social media en via outdoor uitingen in Zuidoost zelf. De uitingen linken naar een reizigers overzichtspagina op onze website met alle portretten en de bijbehorende verhalen. Als je meedoet, geef je dan ook toestemming om jouw foto en verhaal te gebruiken hiervoor. Samen met een selecte groep medereizigers word jij het gezicht van ZO Bereikbaar!

Meld je aan

Even praktisch

  • We zoeken maximaal 20 mensen om mee te beginnen voor een campagne die live gaat in 2021. Er is dus beperkt plaats.
  • De fotoshoot en interview vinden plaats in maart en april in een locatie dichtbij de Johan Cruijff ArenA. De fotoshoot en interview duren 30-45 min en we zullen rekening houden met de corona maatregelen.
  • Voor de selectie vragen we jou om kort aan te geven hoe jij reist naar Amsterdam Zuidoost, hoe vaak en of je altijd op dezelfde manier reist. Ook vragen we je om een foto van jezelf te delen zodat we een gevarieerde selectie van gezichten kunnen maken (jong/oud, m/v enz).
  • Als dank voor jouw deelname krijg jij de portretfoto van onze professionele fotograaf voor eigen gebruik.

Doe je mee? Meld je dan aan via ons inschrijfformulier en je hoort snel van ons of je geselecteerd bent. We hopen je snel te ontmoeten.

Ik doe mee!