Plan een afspraak
Dit webinar is speciaal voor organisaties in Zuidoost
21.03.2021

Meld je aan voor ons webinar “Thuiswerken in 4 stappen”

ZO Bereikbaar zet zich in voor een aantrekkelijk en optimaal bereikbaar Amsterdam Zuidoost, nu en in de toekomst. Voor de komende maanden is het advies nog steeds: werk zoveel mogelijk thuis en als je moet reizen, doe dat flexibel en slim. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe pak je dit aan? Bij  ZO Bereikbaar krijg je kosteloos mobiliteitsadvies rondom het blijvend stimuleren van thuiswerken. Op dinsdag 30 maart 2021 organiseren we daarom het webinar “Altijd prettig thuiswerken in 4 stappen”.

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

Thuiswerken werkt. Net als veel andere werkgevers wil je thuiswerken daarom structureel een plek geven in je beleid. Zeker nu de vaste reiskostenvergoeding per 1 april vervalt. Maar hoe pak je dat aan? Simpel: zorg in vier stappen dat je medewerkers altijd prettig thuis kunnen werken. Het webinar begint om 11:00 en duurt 45 minuten.

Tijdens dit webinar gaan we in op de de vier belangrijkste vragen als het gaat om thuiswerken:

 1. Wat vind je belangrijk?
  Praat over de plek van thuiswerken binnen jullie cultuur en organisatie, leg dit vast in afspraken en beleid.
 2. Waar werken je medewerkers nu en straks?
  Bepaal de beste balans tussen werken op kantoor, thuis of ergens anders.
 3. Wat bied je je medewerkers thuis aan?
  Denk aan werkplekinrichting, regelingen, vergoedingen.
 4. Hoe ervaren je medewerkers het (thuis)werken?
  Hou een vinger aan de pols via gesprekken en medewerkersonderzoek.

Ontvang praktische tips en adviezen van Marc van der Seijs, trendanalist en mobiliteitsmakelaar ZO Bereikbaar en Tako de Jong, mobiliteitsadviseur &Morgen. Zo maak je stappen om thuiswerken simpel en snel vast te zetten in jouw organisatiebeleid. Benieuwd? Meld je snel aan voor dit webinar!

Word supporter van ZO Bereikbaar

ZO Bereikbaar is here to stay! Wij staan graag voor jou klaar met diverse specifieke proposities, coaching of bijvoorbeeld begeleiding bij de totstandkoming van nieuw mobiliteitsbeleid. Sluit je nu kosteloos aan als supporter van ZO Bereikbaar en maak op deze manier optimaal gebruik van alle voordelen die wij te bieden hebben. Klik hier voor meer informatie over ons aanbod.