Plan een afspraak
15.09.2021

Feestelijke (online) bijeenkomst Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen

ZO Bereikbaar heeft de afgelopen maanden in Amsterdam Zuidoost grote stappen gemaakt. We ondersteunen steeds meer organisaties in het gebied naar nieuw mobiliteitsbeleid met daarbij de inzet van duurzame en/of juist flexibele oplossingen. Een aanpak die leidt naar een prettig, duurzaam en bereikbaar Amsterdam Zuidoost.

Als onderdeel van de mobiliteitsaanpak in de gehele Metropoolregio Amsterdam (MRA) tekenden 24 grote organisaties vorig jaar een intentieverklaring om zich in te zetten voor minder files, beter spreiden in het openbaar vervoer en meer beweging door vaker te fietsen en wandelen. Lees meer hier. Daarmee dragen ze bij aan minder CO2-uitstoot, schonere lucht en vitale medewerkers. De intentieverklaring, inmiddels hernoemd naar de Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen, is niet onopgemerkt gebleven. Met nog eens 50 nieuwe werkgevers zijn inmiddels zo’n 75 werkgevers uit de MRA aangesloten. Een prachtige ontwikkeling waar we met elkaar hard voor hebben gewerkt, ook in Amsterdam Zuidoost.

Wil je meer weten?

Feestelijke bijeenkomst
Op vrijdag 24 september 2021 organiseren SBAB (Samen Bouwen aan Bereikbaarheid) en Breikers een feestelijke (online) bijeenkomst om de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en vervoerders in de MRA op het gebied van mobiliteit te bestendigen. We verwelkomen maar liefst 50 nieuwe werkgevers die zich aansluiten en vragen enkele van hen om ons mee te nemen in hun ambities en plannen voor komend jaar. Ambassadeurs die vorig jaar tekenden vertellen hoe zij invulling geven aan de Samenwerkingsovereenkomst. Egbert de Vries en Marja Ruigrok zijn gastheer/gastvrouw tijdens de bijeenkomst. En met bijdragen van onder andere directeur generaal mobiliteit Kees van den Burg en secretaris-directeur van de Vervoerregio Amsterdam Thea de Vries zetten we samen een inspirerende sessie neer.

Graag nodigen jullie van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke bijeenkomst op vrijdag 24 september 2021 van 15.30 tot 16.45 uur.

Meld je aan