Plan een afspraak
05.05.2022

Een duurzame middag in de Johan Cruijff ArenA

Mobiliteit is in beweging en de ontwikkelingen gaan snel. Voor werkgevers in Zuidoost organiseren we daarom een Masterclass “Slim omgaan met mobiliteit” in de inspirerende omgeving van het innovatiecentrum in de Johan Cruijff Arena. Speciaal voor deze doelgroep en de supporters van Zuidoost organiseren we naast de Masterclass ook een bijzondere rondleiding door het stadion: achter de schermen bij één van de meest duurzame stadions in de wereld. Daar wil je toch bij zijn?

Meld je direct aan

Over de masterclass

Na bijna 2 jaar stilzitten, zijn we weer volop onderweg naar ons werk. Onze gedachten over mobiliteit veranderen. Is het wel slim om weer achterin de file aan te sluiten? Welk nut heeft het om iedere dag op kantoor te zijn? En wat is nu het effect van mijn reisgedrag op mijn omgeving? Kortom: we staan stil bij onze beweging. Als de coronapandemie één ding heeft laten zien is dat wij als mensen veerkrachtig zijn. Als het moet, dan kan het. Maar kan het ook, als het niet (direct) moet? Steeds meer organisaties grijpen dit moment aan om hun mobiliteitsbeleid nog eens onder de loep te nemen. Hoe kun je als werkgever het verschil maken? Een steentje bijdragen aan de klimaatdoelstellingen? Je inzetten voor een fijne werksfeer, met gezonde en vitale werknemers? Laat je inspireren en informeren tijdens onze fysieke masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit’.

Over de rondleiding

Na de Masterclass is er een rondleiding achter de schermen van één van de meest duurzame stadions in de wereld. Als afsluiting is er ook een borrel, zo heb je tijd om gedachten en contacten uit te wisselen met andere werkgevers in Zuidoost. Kortom: een unieke en exclusieve ervaring, speciaal voor de deelnemers en onze supporters. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvang je een week vooraf meer informatie over de locatie en invulling van het programma.

Praktische info

Waar: Johan Cruijff ArenA
Wanneer: 19 mei 2022
Tijd:
Inloop 12:30 – 13:00
Masterclass 13:00 – 15:30
Borrel / rondleiding 15:30 – 17:30
Deelname: Gratis (maar beperkte plekken)

Meer informatie en aanmelden kan hier. Zien we je op 19 mei?