Plan een afspraak
masterclass mobiliteit amsterdam zuidoost
11.10.2022

1 november gratis masterclass ‘slim omgaan met mobiliteit’

De masterclass ‘slim omgaan met mobiliteit’ is een gratis middagprogramma voor organisaties die met mobiliteit aan de slag willen. Wil jij graag aan de slag met flexibel werken en slim reizen in jouw organisatie maar weet je niet goed hoe? Ben je nieuwsgierig naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit? Of wil je simpelweg sparren met andere werkgevers uit Amsterdam Zuidoost? Dan mag je deze inspirerende middag niet missen.

 

Programma

In een informele setting geeft onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs (senior adviseur en expert op het gebied van mobiliteitsvraagstukken bij grote bedrijven) je alle ins en outs over mobiliteit van nu. Daarom start de masterclass met trends & ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit. We gaan met elkaar het gesprek aan en je krijgt concrete handvatten voor een succesvol mobiliteitsbeleid. Na de masterclass kun je deelnemen aan een unieke rondleiding door de studio’s van Banijay Benelux (voorheen Endemol), ‘s werelds grootste internationale televisieproducent. En wissel je onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit met jouw ‘buren’ uit Zuidoost.

 

Reacties van eerdere deelnemers

Deelnemers van onze laatste masterclass bedankten ons voor “een frisse blik op duurzame mobiliteit”, “de eye-openers” en “gaan aan de slag met alternatieven voor aantrekkelijk werkgeverschap”.

Ben jij er dit keer bij? Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Praktische info

Waar: Banijay Benelux (GTST zaal)
Wanneer: Dinsdag 1 november 2022
Masterclass: start om 13:00 uur
Borrel / rondleiding: 15:30 – 17:00 uur
Deelname: Gratis (maar beperkte plekken)

Meer informatie en aanmelden kan hier. Zien we je 1 november?