Plan een afspraak
Sjaak Vreeburg Banijay Benelux
Met de mobiliteitsscan van ZO Bereikbaar hopen we inzicht te krijgen
25.10.2022

Banijay Benelux werkt naar een mobiliteitsplan op maat

Waar moet je beginnen als je aan de slag wilt met duurzame mobiliteit in je organisatie? Banijay Benelux (voorheen Endemol) is ’s werelds grootste internationale contentproducent. Samen met ZO Bereikbaar werken ze aan duurzame mobiliteit.

Sjaak Vreeburg, Manager Resources bij Banijay Benelux:
“Banijay staat het aan het begin van de samenwerking met de mobiliteitsexperts van ZO Bereikbaar. We willen ons bedrijf goed bereikbaar houden voor onze medewerkers en daarom een mobiliteitsplan op maat maken. Samen met ZO Bereikbaar willen we kijken hoe het anders kan. Maar daarvoor moeten we eerst de inzichten krijgen. Die hopen we te krijgen met de mobiliteitsscan van ZO Bereikbaar.”

Ben jij benieuwd naar de ervaringen van Banijay of wil je graag een kijkje achter de schermen in de studio’s? Kom dan op 1 november naar onze masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit’, die plaatsvindt bij Banijay in Zuidoost!
Meld je snel aan.