Plan een afspraak
Masterclass Banijay
Interessant voor werkgevers die zich oriënteren op een nieuw beleid
03.11.2022

Masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit’ bij Banijay

Dinsdag 1 november 2022 vond de masterclass “Slim omgaan met mobiliteit” plaats bij Banijay Benelux. Deelnemers waren erg te spreken over de info en inspiratie die zij over zakelijke mobiliteit hebben opgedaan. De dag eindigde met een exclusieve rondleiding door de studio’s van Banijay Benelux, ‘s werelds grootste internationale televisieproducent.

 

Inspirerende sessie

Aanwezig waren onder andere werkgevers van beveiligingsfirma G4S, elektrische autoproducent Tesla, online marketingbureau Youvia, biotechnologiebedrijf Wacker Biotech, contentproducent Banijay en trainee programma Young Colfield. Zij deelden hun kijk op mobiliteit en bespraken waar zij als organisatie tegenaan liepen. Onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs vertelde over de trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, de drijfveren van werkgevers en wat er nodig is voor een succesvol mobiliteitsbeleid. Er was voor de deelnemers de ruimte om te sparren en ideeën uit te wisselen met onze mobiliteitsexpert en andere werkgevers uit Zuidoost.

Masterclass Banijay

Rondleiding studio’s Banijay Benelux

Na de masterclass kregen de deelnemers een exclusief kijkje in de studio’s van ‘s werelds grootste internationale televisieproducent Banijay Benelux (voorheen Endemol). Liza van der Meer, Coordinator Operations bij Banijay Benelux, vertelde over de producties in Studio 1 en gaf een uniek kijkje in het decor van Chantal’s Pyjama Party. Vervolgens mochten de deelnemers in de regiekamer en de studio’s van sportzenders ESPN kijken. De middag werd gezamenlijk afgesloten met een borrel in de Goede Tijden, Slechte Tijden-zaal.

Positieve reacties

De deelnemers waren erg te spreken over de middag. Een greep uit de reacties:

  • “Leerzaam en nuttig: op een leuke en interactieve manier inspiratie opdoen voor mobiliteit”
  • “Zeer informatief”
  • “Zeker interessant voor werkgevers die zich oriënteren op een nieuw beleid.”
  • “Informatief, inspirerend en leuk divers! Veel weetjes, tips, theorie en vragen. Een leuke balans”
  • “Goede combi tussen weetjes, huidige situaties, mogelijkheden en de toepassing. Goede interactie.”
  • “Leuke, actuele informatie die mij veel heeft geleerd. Ook veel interactie.”
  • “Aardig wat inspiratie opgedaan. Aanleiding om dieper in het onderwerp te gaan en er echt mee te starten.”
  • “Als je het toekomstbeeld geschetst ziet zullen organisaties meer aan de slag moeten, de adviesuren zullen zeer welkom zijn!”

Blijf op de hoogte

De masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit’ is een gratis middagprogramma voor organisaties die met mobiliteit aan de slag willen. Hiermee willen we werkgevers uit de regio Amsterdam Zuidoost inspireren over mobiliteit zodat ze handvatten hebben om aan de slag te gaan. Maar ook werkgevers met elkaar in contact brengen.

Blijf op de hoogte van onze events en activiteiten door ons te volgen op LinkedIn of meld je aan voor onze nieuwsbrief!