Plan een afspraak
masterclass mobiliteit amsterdam zuidoost
02.02.2023

9 maart gratis masterclass en Mobiliteitsvisie gemeente Amsterdam

De masterclass is een gratis middagprogramma voor organisaties – uit Zuidoost – die met mobiliteit aan de slag willen.

Programma
Het programma bestaat uit vier onderdelen:

  • Onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs (senior adviseur mobiliteit en expert op het gebied van mobiliteitsvraagstukken bij grote bedrijven) vertelt je alle ins en outs over mobiliteit van nu en in de toekomst. Daarom start de masterclass met trends & ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit. We zoomen ook in op het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.
  • Vervolgens vertellen Thijs Box en Karleen Veenker van gemeente Amsterdam meer over het mobiliteitsplan Amsterdam Zuidoostflank. Je wordt op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in de regio: wat zijn de plannen voor het gebied? Dit is van invloed op de bereikbaarheid van jouw organisatie én het reisgedrag van je medewerkers. Er is ook ruimte om vragen te stellen.
  • Tot slot gaan we met elkaar het gesprek aan en je krijgt van Marc concrete handvatten voor een succesvol mobiliteitsbeleid. Je leert van andere bedrijven uit de regio.
  • Na de masterclass wissel je onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit met jouw ‘buren’ uit Zuidoost. Inclusief rondleiding in Huis van de Toekomst

Reacties van eerdere deelnemers

Deelnemers van onze laatste masterclass bedankten ons voor “een frisse blik op duurzame mobiliteit”, “de eye-openers” en “gaan aan de slag met alternatieven voor aantrekkelijk werkgeverschap”.

Ben jij er dit keer bij? Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt.

Praktische info

Waar: Huis van de Toekomst (De Entree 300, 1101 EE Amsterdam)
Wanneer: Donderdag 9 maart 2023
Masterclass: start om 13:00 uur
Borrel / rondleiding: 16:00 – 17:00 uur
Deelname: Gratis (maar beperkte plekken)

Meer informatie en aanmelden kan hier. Zien we je 9 maart?