Plan een afspraak
25.05.2023

Lunchsessie ontwerpbesluit CO2-reductie

Dinsdag 16 mei 2023 vond de ‘lunchsessie ontwerpbesluit CO2-reductie’ plaats in het Johan Cruijff Arena. Deelnemers hebben meer informatie gekregen over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit dat per 1 januari 2024 ingaat. Daarnaast hebben ze ook handvatten gekregen hoe ze als organisatie tijdig aan de slag moeten met de rapportage. 

 

Leerzame lunchsessie 

Tijdens de lunch waren werkgevers van Tesla, Bugaboo, Deutsche Bank AG,  DAS, Epson Europe B.V., IQVIA, Banijay Benelux en Wacker Biotech B.V. aanwezig. Onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs legde uit voor wie de regeling geldt en wat dit betekent voor werkgevers. Daarnaast werd verteld over hoe de rapportage in zijn werking gaat. En na afloop was er de mogelijkheid voor de deelnemers om vragen te stellen en elkaar beter te leren kennen. De deelnemers kwamen er op deze manier achter waar andere organisaties tegenaan lopen en hoe zij tegen deze regeling aankijken.  

ZO Bereikbaar blijft werkgevers voorzien met de laatste informatie over dit onderwerp. Zie onder dit artikel een downloadlink voor de handreiking en vind de tool voor rapportage hier ook.  

Wil je als organisatie meer uitleg over deze regeling? Stuur een mail naar een van onze adviseurs via: [email protected] of [email protected]  

 

➡️Download hier de handreiking: Handreiking gegevensverzameling werkgebonden personenmobiliteitPDF document | 2.29 MB 

  

➡️Bekijk de tool voor rapportage via deze link: https://www.rvo.nl/onderwerpen/rapportage-wpm.