Plan een afspraak
Vul onze mobiliteitsenquête in
Ontdek het veranderpotentieel van jouw organisatie

Direct inzicht met onze interactieve mobiliteitsscan

Waar jouw medewerkers wonen, bepaalt welke oplossing het beste bij jouw organisatie past. ZO Bereikbaar biedt de mogelijkheid om direct inzicht te krijgen in het woon-werkverkeer van jouw medewerkers met de mobiliteitsscan. Zo ontdek je het veranderpotentieel voor jouw organisatie: hoeveel mensen kunnen bijvoorbeeld reizen met OV of de fiets? Vervolgens kijken we samen waar de verbeterkansen liggen en hoe je kosten bespaart of CO2-uitstoot terugdringt.

De scan geeft antwoord op vragen zoals:

  • Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die op minder dan 5 fietskilometers afstand wonen, op de fiets naar kantoor zouden komen? Of 10? Of 15 km?
  • En wat winnen we aan vitaliteit?
  • Voor welke automobilisten zou het OV een acceptabel alternatief zijn?
  • Voor hoeveel mensen wordt OV aantrekkelijk als we ook naar de trein-fiets-combinatie kijken?
  • Hoeveel reistijd en kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken?
  • En hoeveel werkplekken en parkeerplekken hebben we dan nodig?
  • Kunnen we het aantal lease-auto’s verminderen?

Ondersteuning door mobiliteitsexperts

Je krijgt vervolgens persoonlijke ondersteuning van onze ervaren mobiliteitsexperts. Zij weten welke ontwikkelingen en initiatieven in de buurt nog meer spelen en geven praktisch advies om woon-werkverkeer te verslimmen en te verduurzamen. Ook zijn er al veel partijen met slimme oplossingen. Onze experts kunnen je in contact brengen met diverse marktpartijen. Bijvoorbeeld, als uit de mobiliteitsscan blijkt dat er in een organisatie veel potentie is voor de deelfiets, dan koppelen we je aan een marktpartij die verder helpt met de implementatie.

Neem contact op met een van onze mobiliteitsexperts.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

ZO Bereikbaar adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek onze vele gesubsidieerde oplossingen. Neem contact op met Marc van der Seijs of Daan Zegwaart.

Terug naar boven