masterclass mobiliteit amsterdam zuidoost
Wat zijn de trends en ontwikkelingen op gebied van duurzame mobiliteit?

Masterclass | Slim omgaan met mobiliteit

De masterclass ‘slim omgaan met mobiliteit’ is een gratis middagprogramma voor organisaties die met mobiliteit aan de slag willen.

Programma

In een informele setting geeft onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs (senior adviseur en expert op het gebied van mobiliteitsvraagstukken bij grote bedrijven) je alle ins en outs over mobiliteit van nu. Daarom start de masterclass met trends & ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit. We gaan met elkaar het gesprek aan en je krijgt concrete handvatten voor een succesvol mobiliteitsbeleid. Na de masterclass kun je deelnemen aan een unieke rondleiding door de studio’s van Banijay Benelux (voorheen Endemol), ‘s werelds grootste internationale televisieproducent. En wissel je onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit met jouw ‘buren’ uit Zuidoost.

Praktische info

Waar:                          Banijay Benelux (GTST zaal)
Wanneer:                    Dinsdag 1 november 2022
Tijd:   
Masterclass                13:00 – 15:30 uur
Borrel / rondleiding    15:30 – 17:00 uur
Aanmelden:                Via onderstaand formulier (gratis deelname)

Beperkt aantal deelnemers

De masterclass is gericht op HR- en facility-managers en projectleiders binnen organisaties die verantwoordelijk zijn voor het mobiliteitsbeleid. Het aantal deelnemers is beperkt tot deelnemers van circa acht bedrijven. Daarmee biedt de workshop veel ruimte om eigen casussen in te brengen, terwijl de groep groot genoeg om van elkaar te leren en onderling te sparren.

Meld je dus snel aan – geef aan of je alleen voor de masterclass, de rondleiding of beide komt. Online deelname is niet mogelijk.

 

Aanmeldformulier Masterclass & Rondleiding Banijay

    Je kan je apart of voor beide onderdelen aanmelden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.