Hoe ziet het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie eruit?

Masterclass | Slim omgaan met mobiliteit

Mobiliteit is in beweging. Letterlijk: na maandenlang stilzitten, zijn we de sinds een paar weken weer meer onderweg. En figuurlijk: onze gedachten over mobiliteit veranderen. Is het wel slim om weer achterin de file aan te sluiten? Welk nut heeft het om iedere dag op kantoor te zijn? En wat is nu het effect van mijn reisgedrag op mijn omgeving? Kortom: we staan stil bij onze beweging.

Werkgevers kiezen voor nieuw mobiliteitsbeleid

Als de coronapandemie één ding laat zien is dat wij als mensen veerkrachtig zijn. Als het moet, dan kan het. Maar kan het ook, als het niet (direct) moet? Steeds meer organisaties grijpen dit moment aan om hun mobiliteitsbeleid nog eens onder de loep te nemen. Hoe kun je als werkgever het verschil maken? Een steentje bijdragen aan de klimaatdoelstellingen? Je inzetten voor een fijne werksfeer, met gezonde en vitale werknemers? Hoor het tijdens de masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit’.

Praktische info

Waar: digitaal via Teams
Wanneer: 2 november 2021
Tijd: 10:30-12:00 uur
Kosten: gratis

Aanmelden

Omdat we een interactieve sessie organiseren, waarbij werkgevers ook van elkaar leren, is er plek voor maximaal 10 bedrijven. Claim dus snel jouw digitale plekje en meld je aan!

Aanmeldformulier Masterclass Slim omgaan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.