Masterclass Banijay
Wat zijn de trends en ontwikkelingen op gebied van duurzame mobiliteit?

Masterclass en Mobiliteitsvisie gemeente Amsterdam

De ‘Masterclass en Mobiliteitsvisie gemeente Amsterdam’ is een gratis middagprogramma voor organisaties die met mobiliteit aan de slag willen.
De masterclass is een gratis middagprogramma voor organisaties – uit Zuidoost – die met mobiliteit aan de slag willen.

Programma

Het programma bestaat uit vier onderdelen:

  • Onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs (senior adviseur mobiliteit en expert op het gebied van mobiliteitsvraagstukken bij grote bedrijven) vertelt je alle ins en outs over mobiliteit van nu en in de toekomst. Daarom start de masterclass met trends & ontwikkelingen in zakelijke mobiliteit. We zoomen ook in op het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.
  • Vervolgens vertellen Thijs Box en Karleen Veenker van gemeente Amsterdam meer over het mobiliteitsplan Amsterdam Zuidoostflank. Je wordt op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in de regio: wat zijn de plannen voor het gebied? Dit is van invloed op de bereikbaarheid van jouw organisatie én het reisgedrag van je medewerkers. Er is ook ruimte om vragen te stellen.
  • Tot slot gaan we met elkaar het gesprek aan en je krijgt van Marc concrete handvatten voor een succesvol mobiliteitsbeleid. Je leert van andere bedrijven uit de regio.
  • Na de masterclass wissel je onder het genot van een hapje en drankje ervaringen uit met jouw ‘buren’ uit Zuidoost. Inclusief rondleiding in Huis van de Toekomst

Praktische info

Waar:                        Huis van de Toekomst (De Entree 300, 1101 EE Amsterdam)
Wanneer:                 9 maart 2023
Tijd:   
Masterclass                13:00 – 16:00 uur
Borrel / rondleiding    16:00 – 17:00 uur
Aanmelden:                Via onderstaand formulier (gratis deelname)

Beperkt aantal deelnemers

De masterclass is gericht op HR- en facility-managers en projectleiders binnen organisaties die verantwoordelijk zijn voor het mobiliteitsbeleid. Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers. Daarmee biedt de workshop veel ruimte om eigen casussen in te brengen, terwijl de groep groot genoeg om van elkaar te leren en onderling te sparren.

Meld je dus snel aan – geef aan of je alleen voor de masterclass, de rondleiding of beide komt. Online deelname is niet mogelijk.

 

Aanmeldformulier Masterclass & Rondleiding Huis van de Toekomst

    Je kan je apart of voor beide onderdelen aanmelden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.