Hoe maak je een duurzaam mobiliteitsbeleid?

Masterclass | Slim omgaan met mobiliteit

Mobiliteit is in beweging. Letterlijk: na bijna 2 jaar stilzitten, zijn we weer volop onderweg naar ons werk. En figuurlijk: onze gedachten over mobiliteit veranderen. Is het wel slim om weer achterin de file aan te sluiten? Welk nut heeft het om iedere dag op kantoor te zijn? En wat is nu het effect van mijn reisgedrag op mijn omgeving? Kortom: we staan stil bij onze beweging.

Werkgevers kiezen voor nieuw mobiliteitsbeleid

Als de coronapandemie één ding heeft laten zien is dat wij als mensen veerkrachtig zijn. Als het moet, dan kan het. Maar kan het ook, als het niet (direct) moet? Steeds meer organisaties grijpen dit moment aan om hun mobiliteitsbeleid nog eens onder de loep te nemen. Hoe kun je als werkgever het verschil maken? Een steentje bijdragen aan de klimaatdoelstellingen? Je inzetten voor een fijne werksfeer, met gezonde en vitale werknemers? Laat je inspireren en informeren tijdens onze fysieke masterclass ‘Slim omgaan met mobiliteit’.

De Masterclass geven we in het Innovatiecentrum van de Johan Cruijff ArenA. Na de Masterclass is er een rondleiding achter de schermen van één van de meest duurzame stadions in de wereld. Als afsluiting is er ook een borrel, zo heb je tijd om gedachten en contacten uit te wisselen met andere werkgevers in Zuidoost.

Kortom: een unieke en exclusieve ervaring, speciaal voor de deelnemers en onze supporters. Geef je snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvang je een week vooraf meer informatie over de locatie en invulling van het programma.

Praktische info

Waar:                          Johan Cruijff ArenA
Wanneer:                    19 mei 2022
Tijd:   
Inloop                          12:30 – 13:00
Masterclass                13:00 – 15:30
Borrel / rondleiding   15:30 – 17:30
Deelname:                  Gratis (maar beperkte plekken)

Aanmelden

Voor zowel de masterclass als de rondleiding is er een beperkt aantal plekken.  Meld je dus snel aan – geef aan of je alleen voor de masterclass, de rondleiding of beiden komt.

Aanmeldformulier Masterclass & Rondleiding JCA

    Je kan je apart of voor beide onderdelen aanmelden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.