We willen ons mobiliteitsbeleid beter aansluiten op individuele behoeften.

Banijay

Banijay Benelux is een collectief van multi-getalenteerde creatievelingen on- en off-screen, verenigd in ambitie en divers in denken. Met onze unieke labels ontwikkelen, creëren en distribueren we content met lokale en wereldwijde aantrekkingskracht. Voor elk platform en in alle denkbare genres. In Nederland werken we met 450+ medewerkers aan content en programma’s, waarin wij de harten van mensen veroveren en verhalen vertellen die er toe doen.

Mobiliteit op maat

Mobiliteit is een belangrijk onderdeel van ons werk en mag daarom geen dissatisfier zijn. Zij het op een productie locatie, onderweg, bij een klant of simpelweg in ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. Daarom zijn wij ook supporter geworden van ZO Bereikbaar. De bereikbaarheid van het gebied en onze kantoren is voor ons vitaal voor nu en in de toekomst.
We zijn met Zo Bereikbaar gestart met een postcode scan en een analyse van onze huidige mobiliteitsregelingen, voorzieningen en het huidige reisgedrag. Mobiliteitsmakelaar in het gebied, Marc van der Seijs, heeft voor ons het reispotentieel op andersoortige mobiliteit dan de auto achterhaald omdat onze parkeerfaciliteiten bijna volledig uitgenut zijn. Zo bleek dat een kwart van de medewerkers (elektrisch) zou kunnen fietsen en nog eens een kwart met het OV kan reizen. Binnenkort starten we met een mobiliteitsenquête om nog beter de wensen van onze medewerker te achterhalen en ons mobiliteitsbeleid nog beter te laten aansluiten op de individuele behoefte. Mobiliteit op maat zodat onze medewerkers kunnen excelleren in waar zij zo goed in zijn; het maken van verhalen die inspireren, verbinden en raken!

Naar Banijay Benelux

Terug naar overzichtTerug naar boven