Wij vinden de meest passende oplossing voor ieder mobiliteitsprobleem

Beelen Mobility

Bij Beelen Mobility vinden we het fantastisch om te zien hoe onze medesupporters van ZO Bereikbaar kiezen voor duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit. Door samen te werken en ervaringen uit te wisselen kunnen we veranderingen teweeg brengen die ons allemaal ten goede komen.

Duurzame missie

Binnen de automotive branche zijn wij een van de koplopers op het gebied van duurzaamheid. Dit blijkt onder meer uit onze duurzame missie en onze verbintenis aan het Global Compact programma van de Verenigde Naties.
Op loop- en fietsafstand van Station Amsterdam Bijlmer Arena bevindt zich de Amsterdamse vestiging van Beelen Mobility en Ellermeyer. Van daaruit distribueren en beheren we lease-, huur- en deelauto’s. Ook bij het onderhoud, reparaties en aanpassingen die we uitvoeren, gaan we zo duurzaam mogelijk te werk. We maken gebruik van herbruikbare materialen en reduceren daarmee de productie van afval zoveel mogelijk.

Electric Service Hub

Op deze locatie zal in de loop van dit jaar tevens een Electric Service Hub worden geopend, waar elektrische voertuigen op basis van duurzame energie kunnen worden opgeladen. Het doel van het duurzame laadplein is om zelf stroom op te wekken, gecombineerd met een stationaire batterij. Daarmee wordt de impact op het elektriciteitsnet geminimaliseerd.

Samenwerking

Als supporter van ZO Bereikbaar dragen wij verder bij door betrokken te blijven bij onze omgeving. Door de aandacht die we schenken aan onze partners en klanten, blijven we op de hoogte van de wensen en verwachtingen die er zijn. We schrikken er niet van terug om dingen net even anders te doen en zo de meest passende oplossing te vinden voor ieder mobiliteitsprobleem.

Naar Beelen Mobility
Naar Ellermeyer in Zuidoost

Terug naar overzichtTerug naar boven