Wij bieden advies voor een goedkoper, flexibeler, schoner en gezonder mobiliteitsbeleid

Breikers

Breikers is als ‘founding partner’ verbonden aan ZO Bereikbaar. Daarin opereren we direct in elkaars verlengde. ZO Bereikbaar identificeert en organiseert mobiliteitsoplossingen die passen bij Zuidoost. En wij helpen vervolgens de werkgever bij de implementatie van die oplossingen. Goed voor Zuidoost, goed voor jou. Win-win. Daarom is Breikers vanzelfsprekend supporter van ZO Bereikbaar.

Als supporter van ZO Bereikbaar dragen wij als volgt bij:

We bieden onze werkgeversaanpak kosteloos aan aan werkgevers in Zuidoost

Onze mobiliteitsmakelaar Marc van der Seijs komt graag met jou als werkgever in Zuidoost in contact om te verkennen hoe jouw mobiliteitsbeleid slimmer kan. Want dat kan! Dat bewijst onze samenwerking met inmiddels meer dan 250 werkgevers in de Amsterdamse regio en nu dus ook in Zuidoost. Via een gericht en compact programma werken we toe naar concreet resultaat. Dat doen we deskundig, onafhankelijk, niet commercieel. Van, voor en door werkgevers.

Wij maken gebruik van de oplossingen die ZO Bereikbaar heeft ontwikkeld

Sommige mobiliteitsoplossingen komen alleen van de grond als je onderling samenwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het gezamenlijk opzetten van een deelfietspool of het organiseren van een gezamenlijke shuttle. De oplossingen die ZO Bereikbaar ontwikkelt sluiten aan op de behoeftes van werkgevers in Zuidoost. Onze mobiliteitsmakelaar is bij de ontwikkeling ervan betrokken en weet als geen ander welke ervan aansluit bij jou specifieke situatie.

Ook buiten ons advies om steun en toeverlaat

Los van het adviestraject dat we aanbieden is onze mobiliteitsmakelaar steun en toeverlaat in mobiliteitsvraagstukken. Op het gebied van mobiliteit, van zowel personen als goederen, is hij op de hoogte van alles wat er speelt. Een schat aan kennis en ervaring die we via ZO Bereikbaar graag ter beschikking stellen aan alle werkgevers in Zuidoost.

Terug naar overzichtTerug naar boven