Zorg voor leuke (en duurzame) alternatieven om het verschil te maken

Decathlon

Sporten en bewegen staat bij Decathlon centraal. Dit stimuleren we uiteraard ook bij onze medewerkers. Vitaal, anders en niet reizen past hier ook bij, daarom zijn wij ook supporter van ZO Bereikbaar geworden. Wij zitten met 1 van onze winkels maar ook met ons hoofdkantoor in het hart van Zuidoost.

Mobiliteitsadvies als basis

We zijn samen met ZO Bereikbaar begonnen met een scan om zo het passende mobiliteitsadvies te krijgen van Marc, de mobiliteitsmakelaar. Met de postcodeanalyse hebben we de reispotentie achterhaald voor fietsen. Hieruit bleek dat meer dan een kwart van onze medewerkers op e-bike/fiets afstand woont. Een goede reden om een interne campagne op te starten met als doel onze medewerkers vitaler en gezonder naar het werk te krijgen.

Verder hebben we inzicht gekregen in hoe wij staan in ons mobiliteitsbeleid ten opzichte van andere werkgevers in Zuidoost. Dit heeft ervoor gezorgd dat we het belangrijk vinden om ons nog meer te verdiepen in de reis- en thuiswerkmotivatie middels een mobiliteitsenquĂȘte waar ZO Bereikbaar ons mee helpt. We weten namelijk wel wat we vergoeden, maar we weten nog niet hoe mensen reizen en wat ze belangrijk vinden.

Er is natuurlijk ook een mooie connectie met het gebied: we hebben zoveel producten in huis die reizigers en bewoners van Zuidoost ook ondersteunen in het gezond blijven en in beweging tijdens het reizen van en naar Zuidoost.

Naar Decathlon

Terug naar overzichtTerug naar boven