We zijn altijd bezig met duurzaamheidsdoelen, mobiliteit is hier een groot onderdeel van

Johan Cruijff ArenA

We zijn mede-initiatiefnemer van ZO Bereikbaar en staan achter de doelen van dit project om gezamenlijk ons steentje bij te dragen aan een meer duurzame en leefbare wereld. De mogelijkheden en alternatieven zijn er al volop, alleen nog niet voor alles en iedereen binnen handbereik. Dit initiatief probeert daar een bijdrage aan te leveren en Johan Cruijff ArenA is dan ook trotse supporter van!

Als supporter van ZO Bereikbaar dragen wij als volgt bij:

Onze medewerkers sporten na het werk

Elke maandag hebben wij voor al het personeel van de Johan Cruijff ArenA een bootcamp les van 17:30 tot 18:30, alle collega’s die meedoen reizen dus op die dag sowieso buiten de spits retour naar huis!

Onze medewerkers kunnen gratis gebruik maken van de e-bikes van Urbee

Voor ons kantoor staan e-bikes van Urbee. Onze medewerkers kunnen daar gratis gebruik van maken voor zakelijke ritten in de buurt. Iedere maand ontvangen we een overzichtelijk factuur van de gemaakte ritten.

Onze medewerkers hebben flexibele werktijden en werklocaties

We werken niet meer van 9 tot 5 en ook niet alle dagen meer op kantoor. Hierdoor hebben medewerkers minder reistijd.

Wij doen mee aan de E-bike probeerpool en de pilot samen reizen

ZO Bereikbaar ontwikkelt interessante proposities voor werkgevers. Wij doen mee aan twee pilots om onze medewerkers te verleiden om vaker naar het werk op de fiets te komen of om samen te reizen.

Onze bezoekers krijgen reisadvies via het Mobility Portal

Bezoekers van wedstrijden van Ajax of van concerten ontvangen informatie over de voor hun beste manier om naar het stadion te reizen via het Mobility Portal.

 

Terug naar overzichtTerug naar boven