Zorg voor leuke (en duurzame) alternatieven om het verschil te maken

KarTent

KarTent is een klein MKB-bedrijf in Amsterdam Zuidoost dat, voor de coronacrisis, festivaltenten leverde. Dit jaar heeft KarTent het regionale Thuiswerkgever van het Jaar award 2020 gewonnen in de categorie 0-20 medewerkers van Zowerkthet.nl KarTent is ook supporter van ZO Bereikbaar geworden, want KarTent is bewust bezig met thuiswerken en slim reizen naar het werk.

Slimme en duurzame thuiswerkoplossingen

Wij vinden dat duurzaamheid niet opgedrongen moet worden, maar het moet een betere keuze zijn! Vanuit die filosofie zijn we met onze kartonnen slaaptenten op festivals begonnen. Inmiddels hebben we een groot aanbod van kartonnen producten, allemaal leuker, slimmer én duurzamer dan niet-kartonnen alternatieven. Zo ook onze thuiswerkoplossingen. Hiermee willen wij iedereen een betaalbare oplossing bieden om op een ergonomische manier thuis te kunnen werken, zonder dat je je hele huis hoeft te verbouwen. Functioneel, betaalbaar én duurzaam! Want als iedereen een (of meerdere) dagen thuis zou werken, komen we een stapje dichter bij een duurzame wereld.

Onze kijk op mobiliteit

Nu thuiswerken steeds meer het nieuwe reizen wordt, willen we hier ons steentje aan bijdragen. Wij zijn (deels) overgestapt op thuiswerken. Voor onze eigen medewerkers hebben wij (elektrische) fietsen aangeschaft zodat iedereen vanuit Amsterdam lekker kan komen fietsen! Verder willen we andere mensen ook helpen. Helaas heeft niet iedereen een aparte werkkamer thuis. Met onze betaalbare thuiswerkproducten proberen wij ervoor te zorgen dat iedereen toch comfortabel thuis kan werken. We geloven dan ook dat je duurzaamheid niet op moet dringen, maar dat je moet zorgen voor leuke (en duurzame) alternatieven zodat de duurzame keuze gemaakt kan worden (ipv verplicht). Hiermee ondersteunen wij ook de ambitie van ZO Bereikbaar: flexibel werken en slim reizen, daar helpen wij graag aan mee met onze producten voor thuiswerken en andere slimme oplossingen van duurzaam karton.

Naar KarTent
Lees hier meer over Thuiswerkgever van het jaar award in Metropoolregio Amsterdam

Terug naar overzichtTerug naar boven