Mobiliteit is essentieel voor onze bedrijfsvoering

Pantar

Pantar is het grootste sociaal ontwikkelbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen. Wij geloven dat iedereen talenten bezit om te kunnen werken. Aan bijna 3.000 mensen met een arbeidsbeperking bieden wij werk, begeleiding en veel aandacht voor hun ontwikkeling. We hebben een groot netwerk, veel kennis en bieden een grote variatie aan werksoorten aan.

Mobiliteit is voor Pantar essentieel in de bedrijfsvoering. Wij hebben de wens om van de leaseauto over te stappen op bredere mobiliteit. Dit willen wij bereiken door onder andere de inzet van een mobiliteitskaart en het gebruik van deelauto’s en fietsen die op locatie of in de buurt beschikbaar zijn. Daarom zijn wij ook supporter van ZO Bereikbaar geworden.

De mobiliteitsmakelaar in Zuidoost, Marc van der Seijs, heeft ons geadviseerd over diverse mobiliteitsvoorzieningen en ons ook ge├»nformeerd over het begrip mobiliteitsbudget. Er zijn diverse vormen van een budget met elk specifieke voor- en nadelen. We weten nu ook meer over het optimaal fiscaal uitkeren van het mobiliteitsbudget zodat het daadwerkelijk een interessant alternatief is en onze medewerker verleidt om over te stappen. Door mobiliteit goed te faciliteren draagt Pantar bij aan de inzet van alle collega’s.

Naar Pantar

Terug naar overzichtTerug naar boven