Wij geloven in het simpel maken van mobiliteit voor de nieuwe generatie reiziger.

Toogethr

Technologie en innovatie bepalen de toekomst van mobiliteit. Als Toogethr geloven wij in het simpel maken van mobiliteit voor de nieuwe generatie reiziger. Doorbreek de gewoontes op zoek naar sociale en duurzame oplossingen. Samen met ZO Bereikbaar willen wij een positieve impact maken op de verkeersdruk in Amsterdam Zuidoost en een significante vermindering van de CO2-uitstoot in de regio bewerkstelligen. Wij zijn dan ook trots supporter van ZO Bereikbaar en dragen graag bij aan een duurzaam en bereikbaar Amsterdam Zuidoost.

Als supporter van ZO Bereikbaar dragen wij als volgt bij:

Onze rideshare-app Toogethr

Door samen rijden te stimuleren, zorgen we ervoor dat de parkeerdruk vermindert, de bereikbaarheid van Amsterdam Zuidoost verbetert en het woon-werkverkeer verduurzaamt. Via ZO Bereikbaar mogen we onze rideshare-app Toogethr tot eind 2020 gratis aanbieden aan de eerste 10 bedrijven in Zuidoost die zich aanmelden.

Activatiecampagnes

Om ridesharing in Amsterdam Zuidoost te stimuleren, biedt Toogethr de organisaties die meedoen activatiecampagnes aan om de rideshare-app intern bij hun medewerkers te promoten. We bieden een communicatie- en activatiepakket inclusief het produceren en uitvoeren van de campagne.

Terug naar overzichtTerug naar boven