Hoe reis jij naar Zuidoost?

ZO Bereikbaar helpt werkgevers en publiekstrekkers om het reizen van hun medewerkers en bezoekers gemakkelijk, flexibel én leuk te maken. Vind jij het leuk om nieuwe manieren van duurzaam en flexibel reizen te ontdekken? Heb je hier leuke ideeën over en wil jij jouw organisatie motiveren hiermee aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou en jouw werkgever in contact om mee te denken.

Slim reizen is soms niet reizen

Moving to new mobility

Als je straks weer naar je werkplek, favoriete winkel of leuke evenement mag, sluit je vast liever niet opnieuw aan in de spits. Gelukkig zijn er steeds meer routes die naar Amsterdam Zuidoost leiden. Slim buiten de spits met de auto, lekker fit op de fiets of snel met een e-bike. Of je ‘reist’ een dagje digitaal en werkt of shopt vanuit huis. Jij kiest zelf hoe je reist.

ZO Bereikbaar helpt je om je reis gemakkelijk, flexibel én leuk te maken. Ontdek welke verschillende routes er allemaal zijn. Reis jij vandaag snel, groen of toch digitaal?

Lees verder

Thuiswerken werkt!

Straks wat vaker thuis blijven werken. Het kán, als je bewust kan en mag kiezen waar je werkt, wanneer je dat doet en hoe je reist. Hoe zorg je dat je straks weer naar kantoor ‘mag’ in plaats van ‘moet’? Dat je kan kiezen hoe en of je buiten de spits komt? En hoe hou je nu het thuiswerken nog een tijdje vol? ZO Bereikbaar helpt jou om altijd prettig thuis te werken.

Bekijk onze oplossingen

Opgeladen naar je werk

Als je straks weer naar je werkplek, favoriete winkel of leuke event mag, sluit je vast liever niet opnieuw aan in de spits. Stap dan eens op de e-bike, alleen of samen met je collega’s. Dan kom je ontspannen aan op je werk, blijf je fit en draag je ook nog bij aan een beter milieu. Wil je weten of het iets voor jou is? Vraag bij jouw werkgever naar de mogelijkheden, wij kunnen hierbij helpen!

Stap eens op een e-bike