Opgeladen naar je werk met een e-business-bike!

Wist je dat bijna de helft van de forenzen op een fietsbare afstand van kantoor woont maar nog met de auto of het OV reist? Een e-bike is dan een aantrekkelijk alternatief om naar je werk te reizen. Sterker nog: met een e-bike kom je opgeladen op je werk en kost het je minder geld én tijd als je van deur tot deur rekent.

We mean (e-bike) business

E-bikes zijn al lang niet meer alleen voor ondersteund fietsen in je vrije tijd. E-biken is juist een aantrekkelijke en snelle manier om naar Amsterdam Zuidoost te reizen, vooral wanneer je tussen de 7,5 en 20 km van je werk woont. Je bent er sneller dan je denkt op de e-bike, kijk maar op het kaartje hiernaast. Wij begrijpen dat je dit het beste zelf kunt ervaren. Voorjaar 2021 hebben wij forenzen de mogelijkheid gegeven dit te testen. Met succes: de deelnemers die op e-bike zijn gestapt, willen er ook één aanschaffen, zelf of via hun werkgever.

Hou onze site in de gaten voor nieuwe probeeracties voor de e-business-bike, of check je werkgever voor de mogelijkheden. Wie weet staan wij binnenkort bij jouw kantoor met een e-bike probeerpool.

De voordelen van fietsen

Terug naar boven