Samen reizen naar je werk

ZO Bereikbaar helpt jou om je medewerkers te stimuleren samen te reizen. Zo verlaag je de parkeerdruk, verbeter je de bereikbaarheid en draagt iedereen bij aan een schonere wereld! Juist in deze tijd, waarin medewerkers minder makkelijk en minder graag met het OV reizen, biedt carpoolen een goede oplossing. Zo kunnen medewerkers die geen auto hebben veilig en gezond naar het werk komen. En dit hoeft niet moeilijk te zijn.

Wat biedt ZO Bereikbaar?

ZO Bereikbaar werkt samen met Toogethr. Deze partij heeft een simpele en gebruiksvriendelijke app die via slimme algoritmes reizigers aan elkaar koppelt op basis van hun dagelijkse woon-werkroutines. Wij hebben een prachtige aanbieding voor werkgevers in Amsterdam Zuidoost. De eerste 10 bedrijven mogen namelijk deze app helemaal gratis gebruiken voor alle medewerkers tot het einde van 2020. Als deelnemer van ZO Bereikbaar, kom je in een speciale omgeving met alle deelnemende bedrijven die gevestigd zijn in Amsterdam Zuidoost. En reizen jouw medewerkers vaak samen? Dan kunnen ze punten verdienen waarbij ze kunnen sparen voor kortingsvouchers. Samen reizen is nog nooit zo leuk, en slim geweest!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Marc van der Seijs adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek ook onze vele gesubsidieerde oplossingen.

ZO Bereikbaar biedt een professional die meedenkt over welke maatregelen je nog meer kan nemen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk medewerkers gaan carpoolen. Verder ondersteunen wij met een kant en klare communicatiecampagne die wordt toegespitst op jouw bedrijf en wensen om te stimuleren dat zoveel mogelijk medewerkers samen gaan rijden met Toogethr.

Terug naar overzicht Terug naar boven