Een passend fietsbeleid

Een medewerker die naar het werk fietst is vitaler dan wanneer hij met de auto komt. Als werkgever levert je dat dus veel op, zowel op de korte als de lange termijn. Alleen is het niet altijd gemakkelijk om je medewerkers te motiveren om met de fiets komen. Een goed fietsbeleid is dan het halve werk. Wil je aan de slag met het fietsbeleid voor jouw organisatie?

Een compleet en aantrekkelijk fietsbeleid

Je kunt het reisgedrag van je medewerkers op verschillende manieren beïnvloeden: door te verleiden, ondersteunen, ontmoedigen, belonen of een combinatie hiervan. Belangrijk is dat je medewerker ziet dat met de fiets naar kantoor relaxter, gezonder of sneller is dan met de auto en mede daardoor ook zijn gedrag gaat veranderen.

We bieden werkgevers in Amsterdam Zuidoost kosteloos ondersteuning aan bij het realiseren van individuele bedrijfsdoelstellingen op het gebied van flexibele en duurzame mobiliteit. Samen met onze mobiliteitsmakelaar kijken we naar jouw huidige fietsbeleid en wat we kunnen aanpassen. Zo kan je resultaatgericht grote stappen maken in deze transitie. Ons advies is onafhankelijk en niet-commercieel.

We laten je zien:

  • Hoe je op een effectieve wijze fietsen kan verstrekken aan je medewerkers
  • Hoe je andere effectieve maatregelen inzet die jouw medewerkers stimuleren vaker te fietsen
  • Hoe je dat het beste aan laat sluiten bij je huidige beleid

We denken graag met je mee om samen tot een voor jouw bedrijf passende oplossing te komen.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Marc van der Seijs adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek ook onze vele gesubsidieerde oplossingen.

 

Terug naar overzicht Terug naar boven