Plan een afspraak

E-bike seizoen

Fietsen biedt vele voordelen, voor medewerkers én voor jouw bedrijf. Niet alleen zijn fietsers fitter en productiever, ze dragen bij aan een duurzamer bedrijf: minder parkeerproblemen en minder verzuim. Wist je dat fietsers minder vaak ziek zijn dan niet-fietsers? Dit scheelt gemiddeld 1 à 2 werkdagen per jaar.

Wat biedt ZO bereikbaar?

Speciaal voor alle bedrijven in Amsterdam Zuidoost hebben we een kant-en-klaar pakket ontwikkeld waarmee jij jouw medewerkers een duwtje in de rug geeft, zodat ze vaker op de (elektrische) fiets stappen. We bieden diverse e-bikes om te proberen. Gedurende het hele e-bike seizoen kunnen wij jouw bedrijf ondersteunen met diverse activiteiten zodat steeds meer mensen op de fiets stappen. Een e-bike die uiteraard goed werkt dankzij de fietsenmaker op locatie. Mocht je eerst behoefte hebben om samen met ons te kijken naar je fietsbeleid, dan kunnen we hier ook een rol in spelen. Bekijk ons aanbod voor het fietsbeleid.

Activiteiten tijdens het fietsseizoen

Het e-bike seizoen loopt van 1 april tot en met 21 oktober 2021. Je start en eindigt het seizoen op het moment dat jouw organisatie het beste uitkomt. Naast de e-bike probeerpool, ondersteunen wij jou met een communicatietoolkit en een fietskalender met diverse acties en events. Afhankelijk van je eigen doelen en ambities, stel je zo je eigen seizoen samen! Diverse elementen van het e-bike seizoen 2021 zijn:

De kick-off is een feestelijke gezamenlijke aftrap bij jouw organisatie. Het ZO Bereikbaar-team fietst naar jullie toe met in de fietstas flyers en een korte fietspresentatie om je kick-off aan te kleden. Jullie fietsdoelen en -ambities deel je tijdens de kick-off op een ludieke manier met jouw medewerkers. Die dag is er onder andere een fietsenmaker op locatie voor een APK-keuring van de fietsen van jouw medewerkers en staan er e-bikes klaar.

Tijdens landelijke dagen, zoals Fiets naar je werkdag (20 mei 2021) en Duurzame Dinsdag (7 september 2021) geven we fietsen een boost met verschillende activiteiten. Het seizoen eindigen we ook weer gezamenlijk met jouw organisatie. We kijken welke doelen en ambities zijn bereikt en vieren de prestaties.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

ZO Bereikbaar adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek onze vele gesubsidieerde oplossingen. Neem contact op met Marc van der Seijs of Daan Zegwaart.

Fietsenmaker op locatie

Van een kapotte of slecht onderhouden fiets, wordt niemand blij. En we gaan er zeker niet vaker van fietsen. Om dit jaar het fietsseizoen goed te starten, komt er een fietsenmaker bij jouw organisatie langs voor een grondige APK-keuring. Alle medewerkers mogen hun (elektrische) fiets gratis laten keuren. Alleen eventuele kosten voor onderdelen zijn voor eigen rekening.

Terug naar boven