Plan een afspraak

Fietsstimulering op het werk

Fietsen biedt vele voordelen, voor medewerkers én voor jouw bedrijf. ZO Bereikbaar heeft voor ieder bedrijf, behoefte en budget een oplossing om jouw collega’s op de (elektrische) fiets te helpen. Start nu al, dan reizen jouw medewerkers straks snel, slim en gezond naar het werk.

Wat biedt ZO bereikbaar?

Speciaal voor alle bedrijven in Amsterdam Zuidoost hebben we een inspirerend en effectief pakket ontwikkeld waarmee jij jouw medewerkers een duwtje in de rug geeft, zodat ze vaker op de (elektrische) fiets stappen. We bieden werkgevers een keuze uit verschillende elkaar aanvullende programma’s. Jullie organisatie kan kosteloos gebruik maken van ons basis aanbod voor fietsstimulering. Daarnaast vragen wij jullie te investeren in een of twee aanvullende fietsprogramma’s zoals de ZO Bereikbaar e-business-bike probeerpool en/of deelname van al jullie medewerkers aan de app Toogethr Cycles. Wat je keuze voor het pakket ook is, het begint bij advies over je fietsbeleid. Bekijk ons aanbod voor het fietsbeleid.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

ZO Bereikbaar adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek onze vele gesubsidieerde oplossingen. Neem contact op met Marc van der Seijs of Daan Zegwaart.

Communicatiekit en fietskalender

Na onze positieve ervaring met de e-business bike probeerpool gericht op de reizigers naar Zuidoost, starten we in 2022 met een programma op maat voor werkgevers in Zuidoost. Afhankelijk van je eigen doelen en ambities, stel je zo je eigen seizoen samen! Zo ontvangt jullie organisatie een communicatietoolkit en een fietskalender met diverse acties en events. Tijdens landelijke dagen, zoals Fiets naar je werkdag (19 mei 2022) en Duurzame Dinsdag (6 september 2021) geven we als ZO Bereikbaar fietsen een boost met verschillende activiteiten. Het seizoen eindigen we ook weer gezamenlijk met jouw organisatie. We kijken welke doelen en ambities zijn bereikt en vieren de prestaties. Een voorbeeld van jouw fietsseizoen zou kunnen zijn:

Ondersteuning bij feestelijke kick-off

De kick-off is een feestelijke gezamenlijke aftrap bij jouw organisatie. Het ZO Bereikbaar-team komt naar jullie toe voor een feestelijke kick-off. Jullie fietsdoelen en -ambities deel je tijdens de kick-off op een ludieke manier met jouw medewerkers. We kunnen die dag ook een fietsenmaker regelen op locatie voor een APK-keuring van de fietsen van jouw medewerkers en er staan er e-business-bikes klaar om te proberen.

Maak het fietsen nog leuker met Toogethr Cycles

Toogethr Cycles is een app voor medewerkers, die fietsen leuker, socialer én veiliger maakt. In de app regelen jouw medewerkers gezamenlijke ritten, werken ze samen aan doelen en doen ze mee aan ludieke challenges (zoals ‘fiets de Tour de France’). Jouw medewerkers bouwen zo een eigen online fiets community op, wat de onderlinge band tussen collega’s enorm versterkt. De kosten zijn €3,50 per dag voor de app voor alle medewerkers. Daarnaast komen er kosten bij voor een prijzenpot pakket op maat.

Fietsenmaker op locatie

Van een kapotte of slecht onderhouden fiets, wordt niemand blij. En we gaan er zeker niet vaker van fietsen. Om dit jaar het fietsseizoen goed te starten, komt er een fietsenmaker bij jouw organisatie langs voor een grondige APK-keuring. Alle medewerkers mogen hun (elektrische) fiets gratis laten keuren. Alleen eventuele kosten voor onderdelen zijn voor eigen rekening.

Terug naar boven