Spaar tijd en parkeer op afstand

Komen je medewerkers toch met de auto naar het werk maar heb je als werkgever te weinig parkeerplek? Dan is parkeren op afstand een goede oplossing. Als werkgever kun jij jouw medewerkers stimuleren om de auto op afstand de parkeren bij een P+R net buiten het centrum en met de fiets, shuttle of het openbaar vervoer verder te reizen.

Wat biedt ZO Bereikbaar?

Heb je na de zomer extra parkeerplaatsen nodig voor medewerkers die de auto als een veiligere optie ervaren? ZO Bereikbaar biedt een parkeeroplossing voor een mooie prijs.

Je werknemers parkeren hun auto op parkeerterrein P Plus en stappen vanaf daar op een elektrische fiets van Urbee voor het laatste stukje naar kantoor. Een hele dag parkeren en de huur van de Urbee-fiets kost in totaal slechts € 15,- per medewerker per dag. Je bepaalt vooraf hoeveel plekken en dagen je in een maand afneemt. ZO Bereikbaar verzorgt de parkeerpassen en helpt je bij het afsluiten van een zakelijk abonnement bij Urbee. Aan het einde van de maand ontvang je één gezamenlijke factuur. De parkeerplekken zijn per maand op te zeggen.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Marc van der Seijs adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek ook onze vele gesubsidieerde oplossingen.

Met parkeren op afstand hoeven je werknemers niet te zoeken naar een plekje en beginnen en eindigen ze de dag ontspannen en fit. Benieuwd naar deze oplossing? Onze mobiliteitsmakelaar Marc van der Seijs gaat graag vrijblijvend met je in gesprek om de oplossingen te bekijken voor jouw bedrijf en wensen. ZO Bereikbaar kan je bovendien (kosteloos) ondersteunen bij de interne communicatie naar je werknemers. Denk aan de opzet van een intranetbericht of een persoonlijke e-mail.

Terug naar overzicht Terug naar boven