Plan een afspraak
Gratis Thuiswerkvoucher

Zelf aan de slag? Thuiswerken doe je ZO!

Thuiswerken. Een lust of een last? Aan de ene kant: geen reistijd en een betere werk/privé balans. Aan de andere kant: het gemis van collega’s en het gevoel dat werk & privé wel heel erg in elkaar overvloeien. Hoe pak je dit aan als werkgever?

Hoe helpt ZO Bereikbaar je op weg?

De grote hoeveelheid onderzoeken die er in de afgelopen periode plaatsvonden, wijzen allemaal in dezelfde richting: thuiswerken wordt een blijvertje, ook na het einde van de coronapandemie. Naar huidig inzicht zal de ideale situatie zijn dat medewerkers, indien dat kan, minimaal twee dagen per week thuis of op een andere plek dan kantoor blijven werken. Dit heeft invloed op de manier van werken en op de manier van reizen. Dat vraagt om een geïntegreerde aanpak om structureel de voordelen hiervan te kunnen borgen. Denk hierbij aan voordelen als minder reistijd, minder files, minder CO2-uitstoot, lagere kantoorkosten en een kleiner (lease)wagenpark.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

ZO Bereikbaar adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek onze vele gesubsidieerde oplossingen. Neem contact op met Marc van der Seijs of Daan Zegwaart.

De nieuwe manier van werken en reizen heeft impact op iedere werkgever. Om duidelijkheid voor je medewerkers te creëren, adviseren wij je om hier een totaalbeleid voor te ontwikkelen. Hier helpen wij graag bij.

Advies op maat

Wil je zelf een start maken of inspiratie opdoen om te ervaren wat er allemaal bij komt kijken? Deze paper van ZO Bereikbaar helpt je om hier snel en op een overzichtelijke manier mee aan de slag te gaan. Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • Ambitieniveau
  • Organisatiecultuur en beleid
  • Financiële vergoedingen
  • Werkomgeving (kantoor, thuis en elders)
  • Voorzieningen
  • Bewust reizen (Activity Based Commuting)
  • Lekker werken (motiveren, stimuleren, verbinden, vitaliteit)

Download nu

Claim jouw Thuiswerkvoucher

 

Wil jij thuiswerken binnen jouw organisatie blijvend te stimuleren? Teken dan de Samenwerkingsovereenkomst flexibel werken en slim reizen op het platform Zo werkt het. Je ontvangt dan advies op maat van onze zeer ervaren mobiliteitsmakelaar Marc van der Seijs ter waarde van €4.000,- . Ook als je vragen hebt of andere ondersteuning kunt gebruiken, staat Marc van ZO Bereikbaar voor je klaar.

 

Terug naar boven