Plan een afspraak

Fiets snel met Urbee

Jouw bedrijf zit in Amsterdam Zuidoost en een deel van jouw medewerkers moet vast vaker op bezoek bij klanten, partners of naar een andere vestiging ergens in de omgeving Amsterdam. De auto is vaak niet het snelst en zeker niet altijd makkelijk met de parkeersituatie in en om Amsterdam. Laat je medewerkers een elektrische deelfiets van Urbee pakken voor deze afspraken.

Wat biedt ZO Bereikbaar?

Met het zakelijke abonnement heb je toegang tot de vele deelfietsen van Urbee. Deze staan op meerdere vaste plekken bij een Urbee station in Amsterdam Zuidoost en je hebt alleen een app op je telefoon nodig. Zo bied je jouw medewerkers een oplossing die snel en duurzaam is voor zakelijke afspraken in de buurt. Via ZO Bereikbaar krijg je als werkgever 50% korting op een zakelijk abonnement van Urbee. Dit betekent dat jouw medewerkers voor slechts € 1,50 per uur een e-bike huren, in plaats van de normale prijs van €3,00 (of €7,50 per dag in plaats van €15,-). Het mooie is, per maand ontvang je een overzichtelijke factuur met de gemaakte ritten en je betaalt alleen voor het gebruik.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

ZO Bereikbaar adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek onze vele gesubsidieerde oplossingen. Neem contact op met Marc van der Seijs of Daan Zegwaart.

Reiskosten en reistijd worden lager en je biedt een flexibele en fitte oplossing aan je medewerkers. Misschien is dit ook wel de stap naar fietsen van en naar het werk. Als je geïnteresseerd bent om Urbee aan jouw medewerkers aan te bieden, dan ondersteunt ZO Bereikbaar jou graag bij de interne communicatie. Denk hier aan een opzet voor een intranetbericht, persoonlijke e-mail, posters en optioneel een kick-off borrel.

 

Terug naar boven