Plan een afspraak
Ontdek waar jij staat met je mobiliteitsbeleid
30.03.2022

ZO Bereikbaar onderzoekt de benchmark voor mobiliteit in Zuidoost

ZO Bereikbaar houdt een grote enquête onder de werkgevers in Zuidoost: we onderzoeken de status van het mobiliteitsbeleid van organisaties in Zuidoost. Wil je weten waar jouw mobiliteits- en of hybride werken beleid nog verbeterd kan worden? Of wil je weten hoe jouw organisatie presteert op dit vlak specifiek afgezet tegen de andere organisaties in Amsterdam Zuidoost? Vul dan nu de ZO Bereikbaar enquête, zo creëren we samen een interessante benchmark in Zuidoost.

Naar onze mobiliteitsenquête

We mogen namelijk weer terug naar kantoor! Na twee jaar thuiswerken gaan we opnieuw onderweg in auto, het OV of op de fiets richting Amsterdam Zuidoost. De verwachting is echter ook dat diverse medewerkers veel vaker hybride blijven werken. Een aantal dagen op kantoor, een aantal dagen thuis of juist op een andere makkelijke bereikbare plek. Maar heb jij jouw beleid, de aangeboden mobiliteitsoplossingen en het hybride werken beleid goed ingeregeld? In de afgelopen twee jaar is er rondom mobiliteit en werken veel veranderd en zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen en trends te signaleren. Met andere woorden; past jouw beleid nog wel bij de nieuwe werkelijkheid? Sluiten jouw oplossingen nog wel aan bij de behoeften en wensen van de medewerkers? En, op welke wijze kun je snel grote en juiste stappen maken?

Wil je weten waar jouw mobiliteits- en of hybride werken beleid nog verbeterd kan worden? Of wil je weten hoe jouw organisatie presteert op dit vlak specifiek afgezet tegen de andere organisaties in Amsterdam Zuidoost? Vul dan nu de ZO Bereikbaar enquête in welke daarmee een interessante benchmark in Zuidoost is. Het invullen van de enquête duurt zo’n 8-9 minuten.

Iedere werkgever in Zuidoost die de enquête invult krijgt altijd, indien gewenst, gratis advies van onze mobiliteitsexpert én maak ook kans op een gratis deelname aan de Masterclass ‘Slim om gaan met Mobiliteit’ met een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA in mei (meer info volgt).

Wil je meer informatie over ZO Bereikbaar en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze mobiliteitsexpert Marc van der Seijs: 06 36 32 49 48