We stimuleren relaxed reizen naar Amsterdam Zuidoost.

Over ons

Amsterdam Zuidoost staat aan de vooravond van een grote transformatie: tot 2040 zijn in dit gebied circa 40.000 extra woningen gepland. Daarnaast komt er extra ruimte voor voorzieningen en werkgelegenheid. Deze brengen circa 38.000 extra arbeidsplaatsen met zich mee. Deze ontwikkelingen vinden plaats in een gebied met het grootste entertainmentcluster van Nederland met jaarlijks miljoenen bezoekers.

ZO Bereikbaar is een initiatief van Johan Cruijff ArenA, gemeente Amsterdam, ING en Breikers. Samen geven we kleur aan Amsterdam Zuidoost en realiseren we een aantrekkelijk stedelijk centrum voor zowel inwoners, werknemers als bezoekers. Een plek waar je graag naar toe gaat en verblijft. Wij geloven dat een andere manier van reizen hieraan bijdraagt. Niet altijd met de auto, maar flexibel via routes die bij jou passen, iedere dag weer. Onze ambitie is om het reizen vooral leuk en gemakkelijk te maken, zodat je straks ook echt een keuze hebt hoe je naar een concert of naar je werk gaat. Groen en zorgeloos reizen, daarmee maken we Amsterdam Zuidoost optimaal bereikbaar voor iedereen.

We hebben grote ambities en daar hebben we iedereen bij nodig: gemeente, werkgevers, evenementenlocaties, winkeliers en uiteraard de reizigers. ZO Bereikbaar helpt daarom werkgevers en reizigers door advies en het beschikbaar stellen van aantrekkelijke en effectieve oplossingen. ZO Bereikbaar, moving to new mobility.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsmakelaar!

Marc van der Seijs adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek ook onze vele gesubsidieerde oplossingen.

ZO Bereikbaar vertaalt deze ambitie concreet naar de volgende doelen voor 2025:

  • 10.000 meer fietsers in het gebied
  • Geen groei meer van het autoverkeer
  • 10% groei in samen reizen
  • 40 werkgevers¬†die zich inzetten op spreiding van werktijden en werklocatie en aanpassingen doen in hun mobiliteitsbeleid.

Terug naar boven

Word ook supporter van ZO Bereikbaar!
Samen zetten we in op groen en zorgeloos reizen

Word ook supporter van ZO Bereikbaar!

Steeds meer organisaties worden supporters van ZO Bereikbaar. We hebben grote ambities en daar hebben we jouw hulp bij nodig! En wij helpen jou als werkgever met advies en concrete proposities om jouw medewerkers relaxed naar Amsterdam Zuidoost te laten reizen. Want juist nu wil je toch het beste voor jouw medewerkers?

Deze organisaties gingen je al voor:

Johan Cruijff Arena Gemeente Amsterdam Breikers ZuidoostPartners Toogethr MobiLease

Lees verder