Plan een afspraak
We stimuleren slim reizen naar Amsterdam Zuidoost.

Over ons

Onder de naam ZO Bereikbaar hebben de gemeente Amsterdam en een aantal grote beeldbepalende bedrijven, instanties en organisaties (zoals Johan Cruijff ArenA, ING en Breikers) zich verenigd. 

Samen geven we kleur aan Amsterdam Zuidoost en realiseren we een aantrekkelijk stedelijk centrum voor zowel bewoners, medewerkers als bezoekers. Een groene, veilige omgeving die voor iedereen optimaal bereikbaar is. Een plek waar je graag naar toe gaat en verblijft.

Onze ambities

Onze ambitie is om het autoverkeer van, naar en in het gebied niet verder te laten stijgen. Wij geloven dat een andere manier van reizen haalbaar en wenselijk is. Niet altijd met de auto, maar flexibel via routes die bij de reiziger zelf passen, iedere dag weer. 

Ons team

We doen dit samen met onze supporters en een team van experts op gebied van project management, mobiliteit en communicatie.

Ontmoet ons team

Terug naar boven

Word ook lid van het supportersnetwerk van ZO Bereikbaar!
De mobiliteitsexperts van ZO Bereikbaar hebben geholpen ons mobiliteitsbeleid te herzien en pilots op te starten

Word ook lid van het supportersnetwerk van ZO Bereikbaar!

Ben jij verantwoordelijk voor mobiliteit binnen jouw organisatie? Sluit je aan bij het supportersnetwerk van ZO Bereikbaar. Ons supportersnetwerk brengt bedrijven uit de regio met dezelfde ambitie samen. Samen kom je tot meer inspiratie en motivatie om medewerkers te activeren om duurzamer te reizen. Zo houden we Amsterdam Zuidoost samen aantrekkelijk en bereikbaar voor iedereen.

Deze organisaties gingen je al voor:

Johan Cruijff Arena Breikers Gemeente Amsterdam ING Decathlon Banijay Pantar KarTent Dutch Datacenter Association Hogeschool van Amsterdam ROC Amsterdam Beelen Mobility Toogethr MobiLease

Lees verder