Plan een afspraak
We stimuleren slim reizen naar Amsterdam Zuidoost.

Over ons

Onder de naam ZO Bereikbaar hebben de gemeente Amsterdam en een aantal grote beeldbepalende bedrijven, instanties en organisaties (zoals Johan Cruijff ArenA, ING en Breikers) zich verenigd. 

Samen geven we kleur aan Amsterdam Zuidoost en realiseren we een aantrekkelijk stedelijk centrum voor zowel bewoners, medewerkers als bezoekers. Een groene, veilige omgeving die voor iedereen optimaal bereikbaar is. Een plek waar je graag naar toe gaat en verblijft.

Onze ambities

Onze ambitie is om het autoverkeer van, naar en in het gebied niet verder te laten stijgen. Wij geloven dat een andere manier van reizen haalbaar en wenselijk is. Niet altijd met de auto, maar flexibel via routes die bij de reiziger zelf passen, iedere dag weer. 

Lees meer

Ons team

We doen dit samen met onze supporters en een team van experts op gebied van project management, mobiliteit en communicatie.

Ontmoet ons team

Terug naar boven

Word ook supporter van ZO Bereikbaar!
Samen maken we Zuidoost optimaal bereikbaar voor iedereen
#zoreisik

Word ook supporter van ZO Bereikbaar!

We hebben grote ambities en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Help je mee Zuidoost aantrekkelijk en optimaal bereikbaar houden voor medewerkers, bewoners en bezoekers? Word ook supporter en maak optimaal gebruik van de vele voordelen!

Deze organisaties gingen je al voor:

Johan Cruijff Arena Breikers Gemeente Amsterdam ING Decathlon Banijay Pantar KarTent Dutch Datacenter Association Hogeschool van Amsterdam ROC Amsterdam Beelen Mobility Toogethr MobiLease

Lees verder