Plan een afspraak
ZO even bellen fiets team
ZO even bellen over de mogelijkheden voor jouw organisatie?
22.09.2022

ZO even bellen?

Om nieuwe werkgevers kennis te laten maken met de voordelen van ZO Bereikbaar hebben we de campagne ‘ZO even bellen?’ in het leven geroepen. Als kick-off van de campagne fietsten we op donderdag 22 september door Amsterdam Zuidoost. Toepasselijk op Car Free Day, de internationale autovrije dag. Verschillende werkgevers kregen van ons team een bloemetje, een fietsbel en een pakketje met uitleg over ons programma en ons supportersnetwerk. We hebben veel organisaties gesproken die graag aan de slag gaan met het mobiliteitsbeleid in hun organisatie.

Tijd voor oplossingen

Dit is nodig, want Amsterdam Zuidoost wordt beter bereikbaar als we ons samen inzetten. De komende 20 jaar wordt Amsterdam Zuidoost een bruisend woon-werkgebied, met 50.000 nieuwe woningen, 33.000 extra werkplekken. Allemaal vlakbij een nationaal winkel- en entertainmentgebied dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Samen kunnen we het gebied bereikbaar en leefbaar houden voor iedereen die in het gebied komt om te winkelen, werken of wonen. Het is nu tijd om aan oplossingen te denken!

Vrijblijvend advies

ZO Bereikbaar helpt werkgevers met een duurzamer mobiliteitsbeleid. Door gericht gratis advies te geven over hoe je je medewerkers kunt stimuleren om slim en flexibel te reizen. Zo houden we samen de regio Zuidoost bereikbaar en leefbaar.

ZO even bellen over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Meld je hier aan om op de hoogte blijven en/of maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts.