Parkeer op afstand

Kom je met de auto naar kantoor, maar duurt dat laatste stukje de stad in door de drukke ochtendspits altijd net iets te lang? Of wil jij ontspannen aankomen op je werk en fitter worden, maar is dat lastig omdat de auto voor jou toch het handigst is? Parkeer je auto bij een P+R net buiten het centrum en reis verder met de fiets of het openbaar vervoer.

Wat biedt ZO Bereikbaar?

Met parkeren op afstand hoef je niet te zoeken naar een plekje en begin en eindig je de dag ontspannen en fit. Benieuwd naar deze oplossing?  Vraag het eens na bij je werkgever of tip hem/haar om contact op te nemen met Marc van der Seijs, mobiliteitsmakelaar van ZO Bereikbaar. Marc gaat graag vrijblijvend met jouw werkgever in gesprek om de oplossingen te bekijken voor jouw bedrijf en wensen.

Een optie is om de auto te parkeren op een terrein rondom Amsterdam Zuidoost en vanaf daar op een deelfiets en met openbaar vervoer verder te reizen naar kantoor. We zijn steeds op zoek naar andere manieren om het reizen voor jou slimmer, makkelijker en sneller te maken.

Terug naar boven