Plan een afspraak
17.02.2023

Invoering van Omgevingswet vertraagd. Gevolgen voor Besluit CO2-reductie Werkgebonden Personenmobiliteit

De regeling zal dus niet per 1 juli 2023 ingaan, maar per 1 januari 2024. Werkgevers met meer dan 100 werknemers moeten per 1 januari 2024 jaarlijks rapporteren over het woon-werkverkeer van hun werknemers (CO2-uitstoot: brandstof en kilometers). Deze datum lijkt nog ver weg, maar het is van belang om in het jaar 2023 de nodige acties te ondernemen om een geschikt mobiliteitsbeleid te hebben.

Wil jij meer weten over deze regeling? Klik dan hier

Ben je opzoek naar advies bij het maken van een duurzaam mobiliteitsbeleid? Wil je jouw medewerkers motiveren om anders te reizen naar werk? Groot Schiphol Bereikbaar helpt je hier graag bij. Neem contact op met onze mobiliteitsexpert voor een vrijblijvende afspraak:

Marc van der Seijs

E: [email protected]