Zakelijke mobiliteit in Nederland moet en kan anders. De e-bike is hierbij een gezond, betaalbaar en duurzaam alternatief voor de auto.

MobiLease

In 2017 verwelkomden we AMC als klant. Sindsdien komen we regelmatig in Zuidoost. We kennen ‘de buurt’ aardig, zo ook de uitdagingen op gebied van mobiliteit. Samen met ZO Bereikbaar helpen we bedrijven in Zuidoost die hun medewerkers willen laten ervaren wat de e-bike voor hun dagelijkse woon-/werkverkeer kan betekenen.

Mobiliteit kent tegenwoordig veel mogelijkheden en modaliteiten: auto, ov, (elektrische) fiets of combinaties hiervan – al dan niet in deelvorm. Als werkgever loop je het risico het overzicht te verliezen. Volgens ons moet het uitgangspunt dan ook niet zijn om direct naar een ‘totaaloplossing’ toe te werken, maar het in kleine overzichtelijke stappen te doen. En te beginnen met het laaghangende fruit: wat is relatief snel geregeld en geeft veel resultaat? De fiets!

Als supporter van ZO Bereikbaar dragen wij als volgt bij:

Onze e-bike probeerpool

Wij faciliteren de e-bike probeerpool voor ZO Bereikbaar zodat werkgevers in Zuidoost hun medewerkers de mogelijkheid kunnen bieden om een tijdje een e-bike voor hun dagelijks woon- werkverkeer te proberen. Behalve de e-bikes zelf hebben we een handig reserveringssysteem (BoekJeFiets) en verzorgen we alle praktische zaken. Denk aan in- en uitgifte van de e-bikes, reparaties, technische controles en schoonmaak.

Persoonlijke instructie

We geven een persoonlijke instructie over het gebruik en afstellen van de e-bike bij uitgifte.

Terug naar overzichtTerug naar boven