Plan een afspraak

Een slim fietsbeleid

Een medewerker die naar het werk fietst is vitaler dan wanneer hij met de auto komt. Als werkgever levert je dat dus veel op, zowel op de korte als de lange termijn. Alleen is het niet altijd gemakkelijk om je medewerkers te motiveren om met de fiets komen. Een goed fietsbeleid is dan het halve werk. Wil je aan de slag met het fietsbeleid voor jouw organisatie?

Een compleet en aantrekkelijk fietsbeleid

Actieve fietsstimulering binnen jouw organisatie draagt bij aan meer gezonde en gelukkige medewerkers, duurzaamheid (CO2 reductie), efficiënt omgaan met (parkeer)ruimten en een goede bereikbaarheid. Voor medewerkers is fietsen de meest voordelige manier om naar het werk te reizen. Fietsen draagt bij aan fysieke fitheid en mentale ontspanning. Met name de e-business-bike krijgt een speciale plek in ons aanbod voor fietsstimulering. Op een e-business-bike, een e-bike voor woon-werkverkeer, fietsen medewerkers vlot en zonder zweten naar Zuidoost.

We bieden werkgevers in Amsterdam Zuidoost kosteloos ondersteuning aan bij het realiseren van individuele bedrijfsdoelstellingen op het gebied van flexibele en duurzame mobiliteit. Samen met onze mobiliteitsmakelaars kijken we naar jouw huidige fietsbeleid en wat we kunnen aanpassen. Zo kan je resultaatgericht grote stappen maken in deze transitie. Ons advies is onafhankelijk en niet-commercieel.

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

Wil je meer weten? Maak een afspraak met onze mobiliteitsexperts!

ZO Bereikbaar adviseert en checkt kosteloos jouw mobiliteitsbeleid. Ontdek onze vele gesubsidieerde oplossingen. Neem contact op met Marc van der Seijs of Daan Zegwaart.

De mobiliteitsscan

Jouw organisatie ontvangt kosteloos een uitgebreide mobiliteitsscan op maat van een van onze mobiliteitsadviseurs. Hiermee krijgen jullie inzicht in:

  • Hoe je effectief fietsen kan verstrekken aan je medewerkers
  • Hoe je andere effectieve maatregelen inzet die bijdragen aan fietsstimulering
  • Hoe je fietsbeleid integreert in jullie huidige mobiliteitsbeleid
  • Afstand van werk versus reistijd e-bike.

We denken graag met je mee om samen tot een voor jouw bedrijf passende oplossing te komen. Lees ook meer over onze gesubsidieerde oplossingen voor fietsstimulering

 

Terug naar boven